Käyttösopimus


Tässä Sopimuksessa määritellään ehdot käyttää Sivusto Asunnot Aurinkorannikolla (jäljempänä "Sivusto") ja sen materiaalien ja palveluiden Käyttäjät.

1.Yleisesti

1.1. Materiaalien ja palvelujen Sivuston käyttöön sovelletaan soveltuvien lakien venäjän Federaation.

1.2. Tämä Sopimus on Julkinen Tarjous. Saamalla pääsyn Sivuston materiaalit, Käyttäjän katsotaan hyväksyneen Sopimuksen.

1.3. Sivuston pääkäyttäjällä on oikeus muuttaa Sopimuksen ehtoja yksipuolisesti milloin tahansa. Mahdolliset muutokset tulee voimaan 3 päivää sen jälkeen, kun lähettämistä uuden version Sopimuksesta Päällä. Jos Käyttäjä ei hyväksy ehtoja, hän on velvollinen luopumaan pääsy Sivuston ja lopettaa Sivuston käyttö materiaalit ja palvelut.

2. Vastuut osapuolten

2.1. Käyttäjä sitoutuu olemaan ryhtymättä toimiin, joita voidaan pitää rikkoo venäjän lakia tai sääntöjä kansainvälisen oikeuden alalla immateriaalioikeuksia, tekijänoikeuksia ja / tai niihin liittyviä oikeuksia, samoin kuin kaikki toiminta, joka johtaa tai voi johtaa toimintahäiriö Sivusto ja sivuston palvelut.

2.2. Käyttää Sivuston materiaaleja ilman nimenomaista lupaa tekijänoikeuden haltijoiden on kielletty (artikla 1270 siviililain RF). Laillista käyttää Sivuston materiaaleja, se on tarpeen tehdä lisensoitu sopimuksen (hanki lisenssi) tekijänoikeuksien omistajien kanssa.

2.3. Kun vedoten Sivuston materiaaleja, mukaan lukien tekijänoikeudella suojattujen teosten käyttö linkki sivusto on pakollinen. (kohta 1 artiklan 1274 siviililain RF).

2.4. Kommentteja ja muita Käyttäjän viestit Päällä ei saa olla ristiriidassa sääntöjen mukaisesti venäjän Lainsäädännön ja yleisesti hyväksyttyjen normien moraali ja etiikka.

2.5. Käyttäjä on varoittanut, että Sivuston hallinto ei ole vastuussa mistään vierailla ja käyttää ulkoisia resursseja, linkkejä, joka voi olla läsnä Sivuston.

2.6. Käyttäjä hyväksyy, että Sivuston ylläpito ei ole vastuussa ja ei ole suoraa tai epäsuoraa velat Käyttäjälle mistään menetyksistä tai vahingoista, Sivuston sisältö, rekisteröinti tekijänoikeudet ja tietoja, kuten rekisteröinti, tavaroiden ja palvelujen saatavilla tai johdettu ulkoisten sivustojen tai resurssien tai muita kontakteja, jotka johtuvat käytöstä tietoja Sivustoon tai linkkejä ulkoisia resursseja.

2.7. Käyttäjä hyväksyy, että kaikki Sivuston materiaalit ja palvelut tai jokin muu osa saattaa olla mukana mainonta. Käyttäjä hyväksyy, että Sivuston hallinto ei ole vastuussa ja ei ole mitään velvoitteita tällainen mainonta

3. Muut ehdot

3.1. Kaikki mahdolliset riidat, jotka johtuvat tästä Sopimuksesta tai liittyvät siihen, on oltava ratkaistu mukaisesti nykyisen lainsäädännön venäjän Federaation.

3.2. Mikään tässä Sopimuksessa tarkoitetaan perustaminen Aineet suhteet, kumppanuus-suhteet, suhteet, yhteisiä toimia, henkilökohtainen rekrytointi suhteet tai mikä tahansa muu suhteet Käyttäjä ja Sivuston ylläpitoon, jotka eivät ole suoraan määrätty tässä Sopimuksessa.

3.3. Siinä tapauksessa, että Tuomioistuin kohtelee tahansa tämän Sopimuksen pätemättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi, ei merkitse, mitätöinti muut lausunnot Sopimuksen.

3.4. Toimettomuus hallinto tämän Sivuston vuonna tapauksessa rikkoo Sopimuksen lausunnot Käyttäjille ei estä Sivuston hallintoa ryhtymään asianmukaisiin toimiin myöhemmin puolustamaan sen etuja ja tekijänoikeudet Sivuston materiaalit suojattu lailla.

Käyttäjä vahvistaa, että hän/hän on tietoinen ehdot ja edellytykset tämän Sopimuksen ja se edellyttää niitä.

 
^ Ylös